Александар Марковић реаговао на случај непотизма и протекције у Шапцу

Везе представника опозиције са мафијашким и криминалним елементима нашег друштва су свима добро познате, а један од случајева који је испливао у јавност кристално јасно осликава колико су криминалне радње блиске Небојши Зеленовићу, градоначелнику Шапца.
1
Фото: Youtube Printscreen

Наиме, због неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога у јануару прошле године ухапшен је И. Ф. (20), код кога је приликом хапшења пронађено чак 120 грама марихуане.

То би била само још вест из хронике да се није испоставило да је младић који је ухапшен са огромном количином дроге код себе уствари син Миодрага Филиповића, најближег сарадника Небојше Зеленовића, и руководиоца Сектора за градњу у ЈП "Инфраструктура Шабац".

Том приликом Филиповић је повукао везе својих коалиционих партнера и страначких колега, пре свега шабачког шерифа Зеленовића, који се својски потрудио да извуче сина свог сарадника са готово сигурне робије, пише портал srbijadanas.com.

У помоћ је притекла и адвокатица Оливера Перишић, блиска некадашњој коалицији ДСС - Двери, чији је кандидат била на изборима 2016. године, која је издејствовала да неуропсихијатријско вештачење обави др Владимир Јекић иначе, као сасвим случајно одборник Демократске странке у скупштини града.

Александар Марковић, посланик Српске напредне странке, је рекао да га ово ни мало не чуди, и да је ово још само један у низу случајева повезаности функционера Савеза за Србију са мафијом и људима из криминалног миљеа.

- Сетимо се случаја Ђиласовог тадашњег шурака који је хапшен са великом колицином кокаина. Сетимо се да од Бошка Обрадовића нисмо добили одговор да ли је повезан са оним Тоцилом који је хапшен због огромне количине хероина. Ево сад имамо случај у коме закључује да је и Зеленовић повезан са особама из света криминала. Можда је то разлог зашто челници Савеза за Србију упорно инсистирају на фабрикованим и конструисаним аферама чланова СНС, да би избегли објашњење своје повезаности са правим криминалцима - закључио је Марковић.

(srbijadanas.com)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести