БАНАТСКИ ИНАТ: Народ доказао велику подршку СНС у Панчеву

Чак 44.15 одсто била је излазност на изборима за савете месних заједница, који су одржани у Омољици, Долову и Јабуци, објавио је портал epancevo.rs.
aleksandar vucic, Predsedništvo Srbije
Фото: Председништво Србије

 Додатни мотив народу да докаже велику подршку Српској напредној странци и председнику Александру Вучићу, посебно у Омољици где је на изборе изашло 49.5 одсто, били су узалудни покушаји опозиције да опструише изборни процес.

Податак о рекордној излазности добија на тежини када се у обзир узме чињеница да се на овим изборима кандидовала само СНС. Опозиција, која евидентно нема ни кандидате, ни подршку народа, прво је покушавала да се правда измишљеним бојкотом, а потом је организовала своје активисте да убеђују гласаче да не излазе на изборе.

Баш тај притисак опозиције пробудио је банатски инат. Становници Омољице, Долова и Јабуке, упркос обимним пољским радовима, поподневној киши и петосатном шок мечу Новака Ђоковића, изашли су и гласали за СНС и тиме доказали да поштују све што актуелна власт чини да им подигне животни стандард, објавио је портал epancevo.rs

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести