Бечић: Правосудни органи да раде свој посао

„Председник Вучић је поново, ко зна који пут, преузео на себе да говори отворено о озбиљним непопуларним темама без страха за своју безбедност и безбедност своје породице поручио је данас председник скупштинског Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић.
Igor Bečić Foto: Tanjug/video
Фото: Танјуг/видео

„Упирући прст у озбиљне криминалце, прозивајући их по имену и презимену, јавно и без страха он је очигледно узбунио разноразне  духове света криминала, додао је Бечић.

Он је истакао да је само неколико дана касније бивша демократска узданица Весна Пешић јавно позива на његово убиство.

„Ни мање ни више. Е ја овом приликом питам тужилаштво да одговори да ли се некажњено у Србији по ко зна који пут може отворено позивати на убиство председника Републике и да ли је позив Ђиласове мезимице Весне Пешић на његово убиство одговор Вучићу на указивање јавности на чињеницу да је тужилац пустио шефа нарко мафије 

Кораћа да се слободно шета Београдом и угрожава нашу децу. Да ли је заиста могуће да је председник државе усамљен у борби против организованог криминала и да ни један правосудни орган није спреман нити храбар да се упусти у ту борбу и да ради свој посао?, истакао је Игор Бечић.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести