Бечић: Вукадиновића склонити са улице

БЕОГРАД: Председник Одбора Скупштине Србије за контролу служби безбедности, посланик Српске напредне странке (СНС) Игор Бечић, затражио је од надлежних органа да предузму одговарајуће мере према Сибину Вукадиновићу, који је преко Твитера претио ћерки председника Александра Вучића.
igor becic
Фото: Igor Bečić, foto: Youtube Printscreen

Имам право да као председник Одбора за контролу служби безбедности и као човек тражим од тужилаштва, министарства унутрашњих послова и Безбедносно информативне агенције да се склони са улице особа која је у стању да тако монструозно, болесно и шизофрено прети малолетној девојцици, које је крива само зато што је ћерка председника Вучића, истакао је Бечић у саопштењу за јавност.

Он је оценио да учестале претње председнику Србије и његовој породици говоре колико "мржње и фрустрације има у Ђиласу, Јеремићу и Обрадовићу и њиховом очекивању да се њихови сарадници и јуришници доказују исказујуци огромну мржњу, зло и изопаченост".

Надлежни органи морају под хитно да процесуирају Обрадовићевог сарадника који наоружан шаље силеџијску поруку у име њихових криминалних и болесних умова, закључио је Бечић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести