Брнабић: Напади на Вучића како би постао легитимна мета

БЕОГРАД:  Изједначавање чланова породице председника Александра Вучића са Шарићем, Космајцем, Бојовићем је покушај дехуманизације и криминализације породице Вучић, како би председник државе постао легитимна мета, каже мандатарка Ана Брнабић.
brnabic
Фото: Танјуг (видео)

Она је за ТВ Пинк навела да кампања, како је навела, "тајкунских медија" никада није била тако монструозна, да нико није очекивао такав напад и да су "и њу изненадили".

Брнабић је нагласила да је Вучић изложен невиђеном медијском линчу како би постао легитимна мета.

"Медији који су власништво тајкуна могу да пишу и раде шта желе. Ради се о дехуманизацији и криминалнизацији Вучића, те уколико се њему нешто деси или неком од чланова породиоце, створи се амбијент да је то део криминалног миљеа, а не пуцањ у Србију", рекла је мандатарка.

Брнабић каже да је мучи и да не спава јер је њен задатак као председнице Владе Србије и шефа свих ресора безбедности да сачува Вучића и његову породицу.

"Ово што се дешава није наивно. Ви мислите да је мени лако, знам јер умем да читам, какве су ово претње упућене Вучићу и његовој породица и какав знак једнакости се ставља између мафије и Вучића и његове породице", навела је она.

Напомиње да медији који сатанизују председника и његову породицу имају за циљ да Вучић изгуби власт па по цену и његовог живота. Напомиње да да 100 пута изречена лаж, постаје истина.

"Ја то као премијерка не смем и не могу да дозволим. Није истина да Данило Вучић има везе са криминалом и мафијом, да Андреј Вучић има ресторане, кафиће и земљу. Све су то неистине. Сви ти медији знају шта је истина, али су изабрали да криминализују и сатанизују Александра Вучића, али влада ће се борити против тога свим средствима", навела је она.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести