Биљана Пантић Пиља: Ђилас наставио да лаже и то о мом Новом Саду

Биљана Пантић Пиља, члан Главног одбора Српске напредне странке реаговала је на оно што је Драган Ђилас, председник странке Слободе и правде, говорио на конференцији за новинаре у Новом Саду.
pilja
Фото: Youtube Printscreen

Она је објавила на свом Инстаграм профилу како се Драган Ђилас, један од представника опозиције, нашао у посети Новом Саду где је одржао састанак са Мариником Тепић и где се сликао са једним од чланова земунског клана.

Фото: Alo.rs

„Данас је у Нови Сад дошао Драган Ђилас. Овај лево на слици. Десно је господин из земунског клана. Тајкун Ђилас је дошао нешто да обећа Новосађанима. Очекивала сам да ће тајкун Ђилас да обећа, да ће да врати оних 619 милона евра што је украо од грађана Србије док је био на власти. Или да ће да обећа да више неће да туче жене. Или да ће да обећа да неће више да дели грађане Србије на оне које он плаћа и које је запослио у својој фирми Мултиком и на остале, крезубе сендвичаре. Али не, он је наставио да лаже и то о мом Новом Саду. Нови Сад је постао ИТ центар, има највише нових фабрика и инвестиција, нову болницу. Све захваљујући политици председника Александра Вучића и градоначелнику Милошу Вучевићу. И у прави си Драгане. Нови Сад је био пристојан град. И онда си дошао ти Драгане, са својим упосленицима да га упрљаш. Врати се рецимо, на Маурицијус“, стоји на њеном Инстаграму.

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести