Брнабић демантовала Тепић,Кризни штаб у складу са Законом

БЕОГРАД:  Премијерка Србије Ана Брнабић демантовала је данас наводе Маринике Тепић да "кризни штаб не постоји" и објавила закључак Владе Србије о његовом оснивању.
brnabic
Фото: Танјуг (видео)

"Суштина свега што изговорите је лаж. Вама је лаж правило и начин вођења целокупне ваше политике. Дрско и свакодневно лагање. Не ''заобилажење истине'', већ дрско, отворено, бестидно лагање", навела је Ана Брнабић у објави на свом твитер налогу.

Брнабић је на Твитеру објавила линк за Закључак о образовању Кризног штаба за сузбијање заразне болести ковид-19, који је на сајту Владе Србије објављен 27. јула.

У документу се наводи да је правни основ за доношење Закључка о образовању Кризног штаба за сузбијање заразне болести ЦОВИД-19 садржан је у Закону о Влади (чл. 33 и 43).

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић објавила је раније данас на твитеру да је кривично тужила председницу Владе Србије Ану Брнабић и чланове Кризног штаба зато што, како је навела, "законска комисија никада није основана", као и "због лажи и обмана".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести