Брнабић: Уједињена и јака Србија гарант боље будућности

БЕОГРАД: Повереница Градског одбора СНС Београд Ана Брнабић изјавила је данас да су млади будућност Србије због чега је важно да се са њима разговара и да се млади што више укључе у политички живот Србије, саопштио је ГО СНС Београд.
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen
Она је приликом обиласка страначких штандова на општини Врачар рекла да јој је драго што млади схватају колико су мир и стабилност важни за даљи напредак и развој Србије.
"Видим да препознају и подржавају политику председника Вучића, који инсистира на уједињењу упркос нашим разликама", рекла је Брнабић и додала да само уједињена и јака Србија може да буде гарант боље будућности за сву децу, за Београд и за Србију.
Том приликом она је поручила младима да не треба да наседају на провокације и да је Српска напредна странка та која се залаже за дијалог, за разлику од појединаца који су затровани мржњом према председнику Александру Вучићу и који свакодневно позивају на насилно преузимање власти и прете свима који не мисле као они.
"Иза свих нас из Српске напредне странке стоје резултати, до којих смо стигли напорним и преданим радом и одговорном политиком председника Вучића. То је оно што треба да представимо грађанима, а да бисмо то успели потребан је рад на терену и директна комуникација са људима", рекла је Брнабић.
Она је одржала и састанак са члановима Општинског одбора Врачар на коме је од функционера и чланова тражила да свакодневно буду на терену и да разговарају са грађанима што је, подсетила је, окосница политике Александра Вучића и Срспке напредне странке.
"Желим да своје време након радног дана искористим да разговарам са што више грађана. Имамо са чим да изађемо пред њих, само на Врачару је просечна плата порасла за 39,25 одсто. Имамо резултате, имамо аргументе, борите се за сваки глас и за своју општину”, закључила је Брнабић.
Како је додала, очекује "прљаву кампању" и нападе "лажне елите", али, истакла је, то не треба да обесхрабри јер "уздигнуте главе треба да покажемо оно што смо постигли како би и Врачар и Београд и Србија били још боље место за живот сваког грађанина".
EUR/RSD 117.1643
Најновије вести