Чанак на тврдње Абазовића реаговао низом увреда

ПОДГОРИЦА: Лидер Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак реаговао је низом увреда на рачун црногорског премијера Дритана Абазовића, који је данас у парламенту рекао да је спреман да за 500 евра прича шта год неко пожели.
Lider LSV-a Nenad Čanak Foto: Tanjug/video
Фото: Лидер ЛСВ-а Ненад Чанак Фото: Танјуг/видео

Чанак је за Абазовића рекао да је не само, како је навео, "лажов, него је дрипац кога се Црна Гора мора што пре ослободити".

У изјави за подгорички портал ЦдМ, лидер ЛСВ тврди да је Абазовић “непријатељ независне, демократске и европске Црне Горе”, што је, како каже, “доказао у више наврата”.

“Дритан Абазовић је најобичнији лопов и сплачина. Човек без части, речи и без икакавог осећаја за окружење”, навео је Чанак.

Он је негирао да за изјаве за црногорске медије добија 500 евра и додао да су то којештарије.

“Кад је неко лажов он мисли да су сви лажови. Кад је неко корумпиран, он мисли да су сви корумпирани. И то је потпуно јасно да он из своје памети и не зна другачије него да буде плаћен за политички ангажман", рекао је Чанак и додао:

"Само могу да замислим колико му је плаћено да, ако мене цени на 500 евра да бих њега вређао, плаћен да прода Црну Гору као државу и да да екстериторијалност терористичкој организацији која дејствује на тлу Црне Горе".

Прецизирао је притом да пре свега мисли на руску агентуру.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести