"Да само кажем Стефановићу да оде, он би то урадио"

БЕОГРАД: Ове године било је 12 пута мање мафијашких убистава него током "демократских" режима 2002. или 2003. године, рекао је председник Александар Вучић и истакао да је то само један од добрих резулатат рада МУП и министра Небојше Стефановића, због којих је, каже, Стефановић мета напада.
vucic, tanjug
Фото: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / bb

Вучић је истовремено одбацио све спекулације о наводном сукобу њега и Небојше Стефановића.

"Прво су причали како је све криминал, па онда да баш и није криминал, па су рекли да је то сукоб мој и његов. Постављао сам питање-да ли је то криминал или је то мој и његов сукоб....", приметио је Вучић и додао:

"Не само да не постоји никакав сукоб, него да само кажем Стафеновићу да оде и да се склони, он би то урадио истог часа", нагласио је Вучић и поновио да је министар полиције на мети зато што је успео да уради нешто што пре њега није нико.

Истиче да је ове године било 12 пута мање мафијашких убистава него током "демократских" режима 2002. или 2003. године.

Вучић је навео да је Стефановић успео да обезбеди да буде највише до сада заплењене дроге, као и да полиција има веће плате него икад.

Председник каже да нападају Стефановића и зато што се бори и не плаши се да каже све онима који су уништавали и пљачкали земљу.

"Шта је било са Јовањицом? Надам се ћемо у наредним данима и недељама имати истину о томе, на тужилаштву је да да потпуну истину и да се види о каквим лажовима је реч".

Вучић истиче да су нападали једног полицајца само само зато што је ухватио нарко-зликовца са дрогом око врата, "јер баш њега није смео да ухвати" и да је то прави разлог жестоких напада против Стефановића.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести