Дачић: Док су социјалисти владали, фабрике су радиле

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА: Када су социјалисти водили главну реч у овој држави, све велике фабрике у Смедеревској Паланци су радиле и тако је било и у време рата и санкција, казао је лидер СПС Ивица Дачић. 
dacic sps
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Те фабрике, нагласио је он, и данас би могле да функционишу да није било приватизација у тој општини која је, каже, била “обична пљачка”.

Опљачкани су грађани, радници, држава, људи су остали без посла. Ја вам кажем одговорно данас да за Фабрику вагона има посла у нашим пријатељским земљама, које нам нуде да израђујемо вагоне за њих. Ја ћу да помогнем колико могу у свему, поручио је Дачић грађанима на конвенцији коалиције СПС-ЈС пред локалне изборе у Смедеревској Паланци, који ће бити одржани 25. марта.

Наводећи да су највеће економске перспективе овог града пољопривреда, термални извори, минералне воде, на основу чега је могуће развијати бањски туризам, Дачић је рекао да не би одустајао од индустрије, те да би требало отворити нове фабрике и ревитализовао оне које су биле успешне, али су пропале.

Он је позвао житеље Смедеревске Паланке да изађу на изборе 25. марта и гласају за листу СПС-ЈС, храбро и одлучно, као што и он, наводи, води спољну политику Србије.

Да бих наставио тако да радим, потребна ми је ваша подршка. Колико смо јаки, колико имамо гласова, толико су чврсти наши ставови, казао је Дачић и навео да та коалиција има своју листу, која се разликује од других, те да свако ко “воли њихову листу” треба да гласа за ту коалицију.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести