Дачић: Поносни смо на урађено с Вучићем за осам година

ЈАГОДИНА: Лидер СПС-а Ивица Дачић, изјавио је да је поносан на оно што је у последњих осам година урађено заједно са Српском напредном странком и у сарадњи с председником Алаксандром Вучићем.
dacic
Фото: Tanjug/T.Valič, arhiva

Ми смо поносни на све што смо заједно урадили за осам година наше коалиције за државу Србију у целини, рекао је Дачић, на отварању подручног оделења Основне школе "Бошко Ђуричић" у селу Винорача код Јагодине.

Ојачали смо наше спољно политичке позиције, ојачали смо нашу позицију у региону, прецизирао је Дачић, који је први потпредседник Владе и министар спољних послова.

Он је оценио да је Србија данас фактор мира и стабилности и сигуран је да ће тако бити у будуће, захваљујући нашој даљњој сарадњи.

У том смислу ми смо спремни за наставак сарадње која је у интересу Србије и у наредном периоду, суочени са свим изазовим који нас чекају, на државном, економском, националном и сваком другом плану, рекао је Дачић.

Важна је политичка стабилност у Србији, а ми смо државотворни и део оних снага које ће пре свега имати у виду интерес државе Србије, закључио је Дачић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести