Дачић: СПС предала листе, не плаши се избора и провере

БЕОГРАД: Социјалистичка партија Србије предала је изборне листе за локалне изборе у Лучанима, Кули, Кладову и Дољевцу, а председник странке Ивица Дачић изјавио је тим поводом да су социјалисти доказали да су увек спремни за изборе и проверу поверења код грађана Србије.
sps, socijalisticka partija srbije
Фото: Социјалистичка партија Србије

"Социјалистичка партија Србије је доказала предајом листа у наведеним градовима да је увек спремна за изборе и да их се не плаши, јер ради у интересу грађана који нам свих ових 28 година дају несебично поверење и подршку да спроводимо нашу државотворну политику", истакао је Дачић, саопштила је СПС.

Према његовим речима, СПС се бори за солидарност и социјалну правду.

"И зато сам уверен да ће грађани Лучана, Куле, Кладова и Дољевца наставити да вреднују све напоре које смо улажили и да ће пружити поверење нашим листама 16. децембра јер снага СПС лежи баш у народу Србије", рекао је Дачић.

Локални избори у ова четири места одржавају се 16. децембра, а СПС учествује у Лучанима са листом "Ивица Дачић- Социјалистичка партија Србије (СПС) - Боља Србија ( БС )", у Кули је са листом "Социјалистичка партија Србије-Ивица Дачић", под редним бројем 2, Кладову "Ивица Дачић Социјалистичка партија Србије (СПС) Јединствена Србија (ЈС) Драган Марковић Палма", под редним бројем 2 и Дољевцу "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије", такође под редним бројем бројем 2, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести