Ђилас објавио снимак разговора своје ћерке и бивше жене

БЕОГРАД: Лидер Странке Слободе и правде (СПС) Драган Ђилас пустио је данас на прес конференцији снимак разговора једне од својих ћерки са мајком, његовом бившом супругом, који ће, како је рекао, предочити суду на рочишту у уторак на суђењу због кршења забране кретања у време полицијског часа.
djilas
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

Ђилас је рекао да је снимак доказ да је морао да се нађе на улици у време полицијског часа и зашто је морао.

"Одазваћу се суду 1. септембра, по пријави МУП-а да сам кршио забрану кретања у време полицијског часа али никаву евентуалну казну нећу платити јер сам бранио право на живот своје деце", рекао је Ђилас.

Снимак је иначе направљен у ноћи када је са зграде преко пута оне у које живе његове ћерке скандирано "Ђиласе лопове".

Ђилас није објаснио ко је направио снимак.

На снимаку се чује какој једна од његових ћерки каже да "стално муче Драгана... није Драган ништа толико радио... никад нисам видела у животу да је тата толико плакао...", а затим додаје да је лопов председник Србије и да то сви знају.

Ђилас је рекао да снимак показује зашто је морао да буде на улици у време полицијског часа.

"Познато је да сам на улицу изашао да бих спречио да се понови малтретирање моје две ћеке - од седам и девет година, јер је на 30 метара удаљености од њиховог стана, са професионалних звучника емитовано хулиганско скандирање", рекао је он и додао да се на то одлучио јер полиција није реаговала када их је вече пре тога звао три пута.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести