Ђукановић: Спремни да чујемо сваку критику и усвојимо све захтеве

БЕОГРАД:  Посланик СНС Владимир Ђукановић каже да је међустраначки дијалог уз посредовање Европског парламента на највишем нивоу и да су представници власти спремни да чују сваку критику и да усвоје све захтеве представника опозиције и предлоге ЕП.
vladimir djukanovic fonet
Фото: FoNet/Ognjen Stevanović

"Одлична је атмосфера на састанку. Влада потпуна хармонија, изузетно смо задовољни. Ми смо изнели све што је Влада Србије прихватила што се тиче препорука и настрављамо даље", рекао је Ђукановић новинарима испред "старе" Скупштине након прве сесије друге рунде дијалога на којој је анализиран напредак у спровођењу најављених мера Владе Србије за побољсдсање изборних услова.

На тврдње опозиције да власт покушава да банализује њихове захтеве, Ђукановић каже да су представници власти спремни да прихвате сваки рационалан предлог и да разговарају о чему год опозиција жели.

Како је рекао опозицију интересују само медији и додао да се лично залаже да од данас па до избора СНС нема ниједан секунд у медијима.

"Да се стави обавеза да не смемо да гостујемо у медијима, осим када опозиција инсистира на дуелу. Нека у медијима 24 сата буде само опозиција", рекао је Ђукановић и апеловао на уреднике и новинаре да у своје емисије позивају само представнике опозиције, а чланове СНС да зову само на дуеле.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести