Глишић: Измерићемо свачији рад и понашање

БЕОГРАД: У наредним данима измериће се и анализирати свачији рад и понашање, рекао је председник извршног одбора СНС Дарко Глишић, који је недавно критиковао министарку саобраћаја Зорану Михајловић рекавши да је “опијена функцијом”. 
darko glisic
Фото: Youtube Printscreen

Глишић је рекао да ће то поновити на страначким органима, јер стоји иза тога, али сматра и да то није требало да прво изнесе у јавност, пре него унутар странке.

На питање да ли су писма подршке председнику Александру Вучићу која су стигла након његове опомене довољна, Глишић подсећа да СНС има 700.000 чланова и да су они недвосмислено уз свог председника, само се, како каже, понеки функционери “забораве”.

Моја опомена је била упућена њима. Ако у свако доба дана и ноћи могу именом Александра Вучића да остваре неку своју локалну или другу амбицију на изборима на којима се кандидујемо онда треба и да дају подршку за решавање питања КиМ, за питање будућности Србије и мислим да та подршка председнику треба да буде и већа и јача, рекао је Глишић.

Коалициони патрнер СНС, лидер социјалиста Ивица Дачић рекао је недавно да Вучић има већу подршку од њега него од неких функционера из његове странке, а Глишић каже да нема дилеме да је странка уз свог председника, захвалио је Дачићу на подршци и поручио да је подсетио оне “који су се заборавали“, те неће више бити проблема по том питању.

На питање да ли још неком министру или функционеру СНС нешто замера, Глишић је за Прву телевизију рекао да ће им то рећи на састанку у странци.

Глишић је коментарисао и најављено формирање Савеза за Србију, као и главну седницу одбора Демократске странке у недељу.

Не знам шта да вам кажем, прошли су годишњи одмори, сунчали су се, наодмарали су се, сад ће узети нешто да састанче, ујединиће се у томе да мрзе Вучића, да му замерају то што решава проблеме, што покушава нешто да уради, рекао је Глишић.

Он је додао да не види у том савезу ништо што би била идеја или што би било решење проблема осим галаме и изношења свега онога што претерано не занима грађане србије.

Грађани, како каже, хоће и желе да знају како даље, како да се реши проблем, када ће да се отвори нека нова фабрика...

Њима срећан рад, нека они раде свој посао, а ми у недељу имамо нека друга посла, да у Мајданпеку потврдимо да је Србија на добром путу, поручио је Глишић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести