Гојковић: Изливи мржње не могу да победе резултате

НОВИ САД: Чланица Председништва СНС Маја Гојковић осудила је скидање заставе Србије током данашњих демонстрација у Новом Саду и демолирање просторија СНС.
gojkovic, tanjug
Фото: Tanjug video

Најоштрије осуђујем вандалски чин групе демонстраната у Новом Саду која је скидањем заставе Србије показала да не поштује државне симболе наше земље, а демолирањем просторија Српске напредне странке, недопустиве изливе мржње. Као Новосађанка згрожена сам таквим недоличним понашењем, навела је Гојковић.

Србија је демократска земља у којој грађани имају право да мирно протестују, али нико нема право да се насилно понаша, изазива и подстрекава мржњу и насиље, додала је.

Уверена сам да овакав беспризорни примитивизам и одраз политичке немоћи инспиратора ових инцидената неће обесхрабрити борбу за нормалну и успешну Србију, нити може умањити њене резултате ни у Новом Саду ни у читавој земљи. Овакви изливи мржње од оних који читав свој програм базирају на линчу политичких неистомишљеника, не могу да победе резултате и марљив рад, закључила је Гојковић.

 

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести