Гојковић осудила Џуџино "прекрајање" границе на Твитеру 

БЕОГРАД: Током расправе о Предлогу буџета за 2019. годину полемисали су посланици СДПС-а странке Расима Љајића и Странке правде и помирења Муамера Зукорлића о наводном криминалу лидера тих странака, а било је речи и твиту Есада Џуџе из БНВ-а који је на твитеру објавио “прекројене границе Србије” што је данас осудила председница парламента Маја Гојковић.
maja gojkovic
Фото: Tanjug (Tanja Valič, arhiva)

Гојковић је дискутовала из посланичких клупа и осудила “прекројене границе карте Србије” и додала да се такође никада неће сложити са изјавама Сулејмана Угљанина, који је рекао да је Србија фашистичка творевина и такве морбидарије И додала да осуђује такве изјаве.

“Знате да сам ја због тога што браним ову државу, извређана, да су ми спочитавали да имам некакав Стокхолмски синдром. У реду, имам ја Стокхолмски синдром, ево и Бошко Обрадовић ме је тукао, па опет морам да са њим комуницирам, није проблем. Али, нећу имати никакав Стокхолмски синдром са Сулејманом Угљанином и са Есадом Џуџевићем, нити Српска напредна странка”, рекла је Гојковић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести