Гојковић осудила увреде на рачун ћерке председника

БЕОГРАД: Председница Скупштине Србије и парламентарног Одбора за права детета Маје Гојковић најоштрије је осудила као "болесне и монструозне" увреде које је ћерки председника Александра Вучића упутио Сибин Вукадиновић, за кога се наводи да је сарадник лидера Покрета "Двери" Бошка Обрадовића.
maja gojkovic
Фото: Tanjug (Tanja Valič, arhiva)

Најоштрије осуђујем болесне и монструозне увреде које је сарадник народног посланика Бошка Обрадовића упутио кћерки председника Србије Александра Вучића. Овакве изопачене увреде су недопустиве, прелазе све границе политичке борбе, и сваки пристојни човек мора да их осуди, истакла је у саопштењу за јавност Маја Гојковић.

Она је изразила уверење да "политика изазивања насиља, претњи, мржње и гнусних увреда, која не преза ни од напада и иживљавања над децом, а коју промовишу сарадници и присталице Бошка Обрадовића и Драгана Ðиласа", није политика која може да има подршку грађана Србије.

Грађани наше земље желе пристојну државу која се развија и напредује, друштво у којем ће свако дете бити безбедно и заштићено, закључила је председница Скупштине Србије.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести