Гојковић: Трифуновић начисто полудео, део опозиције се церека

БЕОГРАД: Председница Скупштине Србије Маја Гојковић прочитала је данас у парламенту два нова увредљива твита глумца Сергеја Трифуновића на њен рачун и оценила да он не одустаје од таквог понашања, јер део опозиције то забавља.
maja gojkovic
Фото: Tanjug (Tanja Valič, arhiva)

"Полудео је начисто због вашег церекања, што сам се ја жалила да ми се нисте извинили. Не знам да ли се дрогира? Не дрогира се он, он ово пише свесно и то је слика Савеза за Србију", рекла је Гојковић и прочитала да се Трифуновић "извинио фуксама јер их је ставио у исту реченицу са Мајом Гојковић".

"За председника парламента каже да је ''фукса'' и не одустаје од тога, јер је вама то смешно, забавља вас. Нисте смогли снаге да устанете и кажете извини или да се оградите од примитивца ''пар екслеланс'' који је ваш страначки колега", рекла је Гојковић.

Она је позвала посланице Савеза за Србију да више не глуме да су чланице Женске парламентарне мреже.

"Да не држимо неке глупе конференције у којима смо као нешто постигле. Шта сте постигле мржњом Сергеја Трифуновића према женама у Србији", упитала је Гојковић.

Она је потом прочитала још један Трифуновићев твит.

"Објасните ми само: вама је дозвољено да нас вређате, називате ђубрадима, издајницима, да нас ударате штанглама заврат, а онда кад узвратимо истом или сличном мером, ви глумите моралисте и згажавате се? Па не може то тако, смрадине и пиздурине, фуксе и говна. Не може", написао је Трифуновић, а Гојковић прокоментарисала:

"И стварно не може - то је ваша слика. Ми представљамо пристојну Србију, али ви представљате овај олош овде. Стојите два дана и не можете да се издигните из муља који сте јуче унели у парламент и кажете - ми се ограђујемо. Сергеј Трифуновић нам не треба”.

То је простаклук, оценила је Гојковић, наводећи да је опозиција својим понашањем подстакла да се њој цртају мете.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести