Гојковић: Ванредна седница Скупштине 8. јула

БЕОГРАД: Председница Скупштине Србије Маја Гојковић сазвала је 13. ванредно заседање парламента за понедељак, 8. јул, на захтев 161 посланика.
Skupstina Srbije/R. Hadzic
Фото: Дневник/Р. Хаџић

Како је саопштено из Скупштине, на дневном реду биће предлози одлуке о изменама Одлуке о избору чланова и заменика чланова парламентарних одбора које су одвојено поднеле посланичке групе Социјалдемократске партије Србије Странке модерне Србије.

На дневном реду биће и Предлог одлуке о изменама Одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Републичке изборне комисије који је поднела Посланичка група Странка модерне Србије.

Народна скупштина разматраће и Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца, затим Предлог одлуке о избору заменика јавног тужиоца, који је поднело Државно веће тужилаца, Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства и Предлог одлуке о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, који је поднео Високи савет судства.

Пред посланицима ће бити и Предлог одлуке о избору члана Републичке комисије за заштиту права у поступцима јавних набавки који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

Заседање ће се одржати у Дому Народне скупштине, са почетком у 11 часова, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести