Јерков: Сутра идем на саслушање, немам од чега да бежим

БЕОГРАД: Потпредседница Демократске странке Александра Јерков потврдила је да је добила позив за саслушање поводом кривичне пријаве коју је против ње због фалсификовања поднео председник странке Зоран Лутовац.
jerkov
Фото: Dnevnik.rs

Управо сам добила позив и договорила с инспектором који ме је звао да сутра идем да дам изјаву. Ја немам нити од чега да бежим, нити шта да кријем, нити да на неки други начин избегавам то саслушање, рекла је Јерков за Танјуг и додала да је шокирана и узнемирена.

Она је додала да за 20 година колико се бави политиком ниједан политички противник, па ни они који су је, каже, највише малтретирали, СНС и СРС, нису имали разлога да поднесу кривичну пријаву против ње, зато што је, каже, све што је икада радила у политици и животу, радила поштено.

Сада је, каже, дошла у ситацију да објашњава својим родитељима, који се, кажу, брину за њу због Шешеља и СНС, да сада треба да се брину и због тога што је председник њене странке назива криминалцем и то зато што другачиј мисли и зато што је тражила седницу Главног одбора.

Јерков је рекла и да није мислила да ће ову ситуацију доживети икада.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести