Јованов: С Вучићем на власти сваки грађанин има будућност

БЕОГРАД: Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Миленко Јованов каже да с Вучићем на власти сваки грађанин има будућност, а Драгану Ђиласу због твдње да је у току "трећа сеоба Срба коју је покренуо управо Вучић" поручује да је лицемерно да о томе говори "човек који је будућност земље и грађана стрпао у свој џеп".
jovanov, tanjug jpap, arhiva
Фото: Танјуг (Ј. Пап), архива

"Ђилас би сваки пут кад помене да неко одлази из Србије због плата требало да одговори колико се плата може исплатити од 619 милиона евра, колико је он узео од народа и државе и пребацио на рачуне својих фирми", каже Јованов у саопштењу које је СНС доставила медијима.

"Безгранично лицемерно је да човек који је будућност ове земље и њених грађана стрпао у свој џеп дели лекције било коме, а посебно Александру Вучићу, који ради све што је у његовој моћи да се ситуација у Србији поправи", каже Јованов и додаје да "кад нема Ђиласа на власти, а има Вучића, Србија гради ауто - путеве, отвара фабрике и смањује незапосленост".

Када нема Ђиласа на власти, а има Вучића, будућност у овој земљи има сваки грађанин, а не једино Драган Ђилас и његова тајкунско - лоповска сабраћа, поручује Јованов.

На званичном сајту Странка слободе и правде објавила је реаговање Ђиласа на вест да је "Вучић сазвао хитан састанак сарадника како би се зауставило врбовање наших стручњака за рад у иностранству", а у којем лидер ССП каже да одлазак стручњака неће зауставити никакви "маркетиншки састанци", јер, како наводи, "људи одлазе због малих плата, несигурности, мржње, због тога што немају никакву перспективу..."

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести