Јованов: Тепић износи лажи, а државни органи се "праве мртви"

БЕОГРАД: Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да Марина Тепић наставља да износи лажи, уместо да објасни приороду свог десетогодишњег пријатељства са Новаком Филиповићем за кога наводи да је нарко дилер из Панчева, а који је ухапшен током шверца килограм и по марихуане.
Milenko Jovanov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Уместо да објасни грађанима шта значи када од истог тог пријатеља и нарко дилера тражи да ''исели из Панчева'' новинара Мићу Милакова, јер поштен свет није упознат са сленгом дилера и криминалаца, бесрамна Ђиласова потпредседница Мариника Тепић уместо објашњења народ обасипа новим лажима, навео је Јованов у саопштењу које је информативна служба СНС доставила медијима.

Јованов је рекао да је Мариника Тепић особа која је без икаквог срама и са неразумљивом страшћу, најгорим лажима оптуживала државу Србију, највише државне званичнике и њихове породице, а недавно је оптужила и Војску Србије да има плантаже марихуане, за шта се касније испоставило да је фарма кокошака.

И данас та иста особа бесрамно наставља да лаже, јер ваљда рачуна да је народ већ заборавио све што је претходно слагала, као и то да је друговала са нарко дилерима и наручивала ''исељавање'' новинара, па може да настави, навео је Јованов поводом најновијих изјава Маринике Тепић.

Потпредседник СНС каже да лагање и дружење са нарко дилером нису кривична дела, али много говоре о карактеру особе, док наручивање "исељавања" новинара чијим радом Мариника Тепић није била задовољна захтева реакцију државних органа, који се, по обичају, како каже, "праве мртви".

Зато се логично поставља питање шта раде надлежни државни органи овим поводом и зашто уместо истражним органима Мариника Тепић изјаве даје медијима и да ли је неопходно да пронађе неког другог криминалца који ће послушати њен налог и ''иселити'' Мићу Милакова из Панчева, да би неко коначно реаговао, упитао је Јованов.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести