КарГо нуди таксистима да формирају удружење, плата 150.000

БЕОГРАД: Компанија ЦарГо нуди свим таксистима са такси дозволама подршку да формирају ново удружење, у којима би месечно зарађивали 150.000 динара, сва радна права би им била поштована, а ова компанија би им пружила помоћ око исплате пореских дуговања и набавке нових аутомобила, саопштио је данас директор ЦарГо технолоџис Вук Губеринић на конференцији за штампу.
1
Фото: Youtube Printscreen

Удружење би радило на основу апликације, сва плаћања би се обављала на најсавременији начин, а сво књиговодство би било чисто детаљи су понуде ЦарГоа а чланови би чланарину плаћали 2.000 динара месечно плус ПДВ, без скривених трошкова, с тим што се првих пола године чланарина не би плаћала.

На питање чиме може да гарантује овакве услове, Губеринић је одговорио да ЦарГо ради већ четири године и гарантује на основу довољног познавања тржишта Београда "које је у порасту, веровали или не - и на коме нема довољно понуђача за услуге".

Он је истакао да је ЦарГо и овом приликом спреман да инвестира да би му се вратило и позвао, како каже, "поштене таксисте" да размотре ову "фер понуду" и да контактирају ЦарГо.

"Циљ ЦарГоа је да буде део решења и помогне Београду и Србији", рекао је Губеринић и додао да је ова фирма већ контактирала своје партнере на тему набавке нове зелене флоте аутомобила који би могли бити понуђени таксистима који прихвате понуду.

Како је данас још једном поновљено, ЦарГо није класична такси услуга и никада неће постати такси.

Губерић је данас поручио таксистима да не нападају премијерку Ану Брнабић, министре Александра Антића и Бранка Ружића, те да би требало сами да размисле докле су их довели неки други министри, који, како каже, брину само о сопственим џеповима.

"Ако на отворени позив за разговор, пружену руку, одговарају каменом, односно најавом радикализације блокада, онда немају потребу за решењем него за стварањем још већег хаоса", прокоментарисао је он најаву радикализације такси блокаде Београда иако је таксисте премијерка Брнабић позвала на разговоре.

Он је оценио да "такси мафија поред тоталне блокаде жели потпуно расуло" и најавио да ће КарГо наставити да подноси пријаве надлежнима од којих очекује поступање против такси картела "који има политичку подршку".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести