Ковачевић: Растурили нам предузећа, неће опет гледати тај филм

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: Председник Општинског одбора СНС у Горњем Милановцу и члан Главног одбора странке Дејан Ковачевић изјавио је данас да грађани нису заборавили да је власт остатака Досовог режима немерљиво коштала ту општину.
sns
Фото: Tanjug

"Не желим да помињем предузећа која су опустошена, нестала и опљачкана, зато нема власти преко улице и једино признајемо изборну вољу грађана", рекао је Ковачевић за Танјуг, коментаришући суботње протесте.

Он је додао да, они који су насилно презуели власт у Горњем Милановцу после 5. октобра, неколицина бивших ДОС-оваца, мисле да могу поново до власти уз помоћ улице. 

"Једини њихов програм, поред огромне мржње према Александру Вучићу јесте да најуре све инвеститоре из Србије, а тиме и наше општине, чиме би се поново вратила времена када је пола милона људи у Србији остало без посла, а само неколико хиљада у Милановцу захваљујући таквој њиховој лоповској власти остало у безнађу. Међутим, морам да им поручим да овога пута тај филм неће гледати, а СНС је увек спремна да изађе на изборе и испоштује вољу народа", истакао је Ковачевић. 

Он је указао да у Горњи Милановац данас стижу инвестиције, отварају се радна места, долазе огромна средства из државе за обнову школа, болнице, дома здравља, кроз општину је прошао ауто пут који постаје жила куцавица целог региона. 

Нећемо дозволити да се врати мрачно време када су хиљаде људи остајали на улици, предузећа растурана и пљачкана, а буџет општине био у блокади и по годину дана", рекао је Ковачевић реагујући на суботње окупљање, како је казао, досовских остатака.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести