Кркобабић: Пуна подршка ПУПС-а ставовима Вучића

БЕОГРАД: Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић изјавио је да та странка даје пуну и безрезервну подршку ставовима председника Александра Вучића о даљем економском и политицком развоју земље, истичући да они немају алтернативу.
krkobabic
Фото: Танјуг (видео)

Снажна и растућа економија интегрисана у светске и европске токове, отворена за нове инвестиције, а посебно редовне и растуће зараде и пензије су предуслов у одбрани кључних националних и државних интереса, навео је Кркобабић, саопштено је из ПУПС-а.

Он је истакао да чврста опредељеност председника Вучића да у наредном периоду пензије прате плате је уједно и права потврда да дугогодишњи вредносни став ПУПС-а и формула 3 П - пензије прате плате, немају ваљану алтернативу.

Истовремено, изнети ставови председника Вучића су јасан позив грађанима Србије на јединство, политичку стабилност и решеност да не одустајемо од свог европског пута, без обзира на све војне и безбедносне изазове у окружењу, поручио је Кркобабић.

Председник Вучић истакао је, поред осталог у петак у обраћању јавности, да ће се, уколико се одржи стабилност и ако не буде тежих проблема, у наредном периоду ићи на значајније повећање пензија и плата.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести