Куборовић: Монструозне поруке криминалних и болесних умова

БЕОГРАД: Монструозне поруке припадника Обрадовићевог, Ђиласовог и Јеремићевог клана говоре само колика мржња и зло долази из њихових криминалних и болесних умова, изјавила је чланица Председништва СНС Нела Кубуровић.
kuburovich_zakon
Фото: Танјуг (Видео)

"Позив на силовање малолетне девојчице, без обзира чија је то ћерка, није само за осуду свих нормалних људи, него аларм надлежним институцијама да се ради о врло опасном и болесном цовеку", рекла је Куборовић за Танјуг поводом увреда на рачун Вучићеве ћерке које је на твитеру објавио Сибин Вукадиновић.

Кубуровић каже да је ово још само један у низу скандалозних и опасних претњи које се упућују председнику Александру Вучићу и његовој најближој породици од оних који, како наводи, сваким даном све више показују за какву Србију се залажу - криминала, силоватеља и мрзње.

"А порука таквима је само једна: стидите се! Стидите се својих срамних и одвратних речи и поступака, јер не постоји оправдање или изговор за речи које су данас написане", навела је Кубуровић.

Поручила је да грађани Србије добро виде ко је шта у њиховој дрзави, ко се бори за нормалан зивот и бољу будућност наше деце, и ко неће дозволити да Србију поново окупирају политички фашисти и тајкуни.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести