ЛДП: Савез за Србију уништава опозицију

БЕОГРАД: Либерално демократска партија саопштила је да је Драган Ђилас имао задатак да на београдским изборима уништи опозицију и Демократску странку гурне испод цензуса, а данас спаја неспојиво са намером да још више обесмисли политику у Србији и реши своје личне проблеме и фрустрације, терајући људе у апстиненцију и бежање из политике.

Уместо алтернативе овој власти, Савез за Србију нуди мешавину политике Војислава Коштунице и Слободана Милошевића, а идеје су му настале у жељи да се промовише Ђиласов социјализам и национализам Бошка Обрадовића, наводи ЛДП.

Та странка наводи да је свака од 30 тачака програма Савеза са Србију погрешна, као што су погрешни и мотиви због којих је тај савез направљен.

Решење Косова виде у "замрзавању живота", позивајући се на Резолуцију 1244, заборављајући чињеницу да је од њеног усвајања прошло 19 година и да је у међувремену Косово прогласило независност и отишло својим путем, указује ЛДП.

Такав савез, додаје се у саопштењу, данас говори да је опозиција Српској напредној странци, али још нисмо чули шта би то они другачије урадили.

Ми врло добро знамо да њихова лажна опозициона борба има за циљ само једну ствар, а то је да се у Србији никада ништа не промени. То што су игром случаја они данас опозиција онима које су до јуче јурили да их приме у власт, не значи

да ће им ЛДП ћутати и гледати их како прикупљају гласове грађана који после тога треба да буду бачени и тако се продужи власт СНС, поручила је Либерално демократска партија.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести