Лутовац: Проблеме ћемо решавати у странци

БЕОГРАД: Председник Демократске странке Зоран Лутовац изјавио је да нико са стране, "па ни уважене колеге из Савеза за Србију", не може водити кадровску политику у тој партији и да ће унутарстраначке проблеме и несугласице решавати у оквиру страначких органа.
Lutovac Zoran/Tanjug
Фото: Tanjug

Лутовац је јавно позвао чланове ДС, симпатизере и искрене борце за демократију да прекину са неплодотворним расправама, вербалним надмудривањима и јавним иступима који странку удаљавају од примарног циља - слободног друштва и државе која почива на начелима владавине права, слободе и једнакости.

Чланове Демократске странке Лутовац је позвао и да у јавности заступају само ставове који су дефинисани кроз одлуке страначких органа.

Инсистирање на разликама у Савезу чији смо оснивачи, уместо на заједничком интересу свих грађана, користи Вучићевом режиму. Не затварамо очи пред разликама, али не допуштамо да оне прерасту наш заједнички задатак и да се енергија за суштинске промене усмери у погрешном смеру и на погрешну адресу, навео је Лутовац у писаној изјави.

 

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести