Михајловић: Ђилас нуди политику која је уназадила Србију

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и чланице Председништва СНС рекла је да Драган Ђилас и његов Савез за Србију немају ништа ново да понуде осим исте оне политике која је Србију задужила, осиромашила и вратила је годинама уназад у развојном смислу.
Zorana Mihajlovic/Tanjug
Фото: Tanjug

Све што Ђилас данас нуди, грађани Србије су већ имали прилике да виде и, нажалост, осете на својој кожи. Данас обећава веће плате васпитачицама, а управо је власт Демократске странке, чији је био део, довела Србију на ивицу банкрота трошењем оног што није зарађено, рекла је она.

Кад Ђилас говори о јавном дугу, треба да се зна и да је јавни дуг експлодирао управо у време ДС-а.

А баш смешно звучи кад Ђилас, као човек који је увећао своју имовину док је био на власти 800 пута, оптужује било кога за богаћење, истиче Михајловићева, наводи се у саопштењу из њеног кабинета.

Ђилас ни тада, ни данас нема решење и план ни за једно стратешки важно предузеће, али су први да критикују сваку инвестицију, па и данас каже да смо “РТБ Бор дали за џабе, као аеродром што смо дали, наводи она.

За Ђиласа је ништа 1,46 милијарди долара инвестиција које ће спасити и развити РТБ Бор, концесија од 1,46 милијарди евра за Аеродром “Никола Тесла“, као и обезбеђена будућност за смедеревску Железару. То за њега није ништа, јер од тога корист и сигурну будућност имају грађани Србије, али ни евро неће стићи у џепове Ђиласа и његових пајташа, каже Михајловићева.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести