Михајловић: Добро што је Обрадовић прекинуо пост, сад истрага

БЕОГРАД: Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић каже да је добро што је један од лидера Савеза за Србију Бошко Обрадовић прекинуо штајк глађу и додаје да сада тужилаштво треба да заврши истрагу о насиљу које је Обрадовић изазвао испред Скупштине Србије, када је физички напао посланике.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Она је у саопштењу навела да је одлука Обрадовића да прекине "строги пост или штрајк глађу" добра одлука због његовог здравља и добра одлука због Обрадовићеве породице и да сада тужилаштво треба да заврши истрагу о изазивању насиља испред парламента, када је Обрадовић физички напао посланике јер, поручује, насиље не сме да остане некажњено и насиље морамо да истерамо из политике.

Михајловић каже да су током протеклих десет дана грађани могли да виде сав бесмисао одлуке лидера Двери Бошка Обрадовића да уђе у штрајк глађу, као и изношење потпуно нејасних захтева.

"Нема политичког деловања ван институција, нема политике без учешћа на изборима, нема политике и политичара без идеја и програма и подршке грађана. Тако је свуда у свету, тако је и у Србији. Ко то неће да прихвати - и није за политику", закључила је Михајловић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести