Михајловић: Није питање да ли ћу остати у Влади, већ да се заврше пројекти

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да није суштинско питање да ли ће она остати на министарском месту у новој влади, већ како каже, да ли ће се посао завршити.
Zorana Mihajlović  Foto: Tanjug/video
Фото: Зорана Михајловић Фото: Танјуг/видео

Михајловић је за ТВ Прва рекла да је много важније да ли ће се следеће године ићи брзим возом до Новог Сада и истакла да пројекти не смеју да стану, те да министарство ради пуним капацитетом.

"Не бих се сложила да нико у техничкој влади не ради пуним капацитетом. Може се рећи да је то индивидуално, али посматрајући како ради Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, радимо исто као и у јануару, фебруару, прошле, претпрошле године", навела је Михајловић.

Додала је да је грађевинска сезона и да "не може да се дозволи да нешто не функционише".

На питање да ли је разговала са председником Александром Вучићем о свом останку, Михајловић одговара да се "дотле још није дошло", као и да нова влада мора да буде брза и ефикасна, као што је, додаје, била и раније.

Рекла је и да је погрешно да се Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре "распарча", односно подели на неколико мањих делова, те да је "најефикасније да остане овако".

"Не осећам притисак, знам шта је мој задатак и тај посао морам да урадим", рекла је Михајловић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести