Михајловић: Воља грађана се мери на изборима

БЕОГРАД: Потпредседница владе и чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић рекла је данас да се поверење грађана проверава на биралиштима и да председник ССП-а Драган Ђилас нема разлога да не изађе на изборе ако верује да има подршку грађана.
zorana mihajlovic
Фото: mgsi.gov.rs

"Ако заиста верујете да сте толико надмоћни и да имате огромну подршку грађана као што тврдите, онда не би требало да вас занимају ни туђа истраживања ни њихови резултати. Изађите на изборе, па да видимо да ли заиста имате подршку којом се хвалите или је она заправо минорна и зато сте нервозни", навела је Михајловић у саопштењу.

Она је додала да је било и на неким претходним изборима прилике да се измере рејтинг Ђиласа као политичара и његове странке, али да то нису урадили, већ су се сакрили иза приче о бојкоту.

"За СНС избори никад нису били проблем, и некад кад смо били у опозицији и кад смо се борили својим програмом, и сада, кад грађанима говоримо шта смо урадили и представљамо план за који тражимо њихову подршку. Тако раде озбиљне странке, које знају да се воља грађана проверава на изборима. Узалуд манипулишете истраживањима ако немате иза себе подршку грађана, јер се на крају само она рачуна", рекла је Михајловић у саопштењу.

Она је реаговала на резултате мајског истраживања Странке слободе и правде (ССП) које је данас представио лидер те странке Драган Ђилас, према којем је Мариника Тепић најпопуларнија политичарка у Србији, а 40 одсто грађана је против власти.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести