Милићевић: Нема разлога да се Зеленовић брине за СПС-ЈС

БЕОГРАД: Нема разлога да онај који себе назива градоначелником Шапца буде толики душебржник за СПС-ЈС и бирачко тело те коалиције, јер у овом тренутку он очигледно има много више разлога за бригу од тога, поручио је потпредседник СПС Ђорђе Милићевић Небојши Зеленовићу.
milicevic, tanjug
Фото: Tanjug/video, arhiva

Наш став је потпуно јасан, коалиција СПС-ЈС је страначке и коалиционе интересе оставила по страни, а изабрала политичку стабилност, консензус и јединство око питања која су од изузетне важности за Шабац и грађане Шапца, јер сматрамо да је то у најбољем интересу грађана, навео је Милићевић у писаној изјави за јавност.

Истиче да је гарант те политичке стабилности листа под редним бројем 1 "Александар Вучић-За нашу децу", и позивао је све чланове, симпатизере, гласаче, грађане Шапца да подрже ову листу.

Најблеђа копија ДОС-а у Шапцу очигледно не схвата да није битно ко ће и да ли ће обављати неку функцију, већ шта можемо сви заједно да урадимо за Шабац и грађане Шапца, а будућност Шапца је за њега нешто о чему никада није размишљао, наводи функционер СПС.

И зато, како каже, путуј Зеленовићу и ти твој гуру и не мислите на Шабац као што никад и нисте, а Шабац ће водити људи који ће имати огромно поверење грађана и политички легитимитет.

Статисти и марионете попут тзв. градоначелника то свакако више никада неће чинити, рекао је Милићевић.

Он сматра да "харизматични" тзв. градначелиник Шапца показује све већу нервозу јер је свестан чињенице да за само неколико дана остаје без власти и привилегија.

Не схвата да изборну вољу грађана неће моћи да промене медији које плаћа из градског буџета, као што никако није могао да схвати и разграничи општи од страначког и личног интереса. Он и његов гуру постају плусквамперфекат политичке сцене Шапца и то јасно виде сви, осим изгледа њега и шачице плаћеника из градске власти око њега, која је ту све док постоји интерес. Тако да ћемо врло брзо видети ко ће, како кажу, имати разлога за ''комеморативни'' политички скуп, закључио је Милићевић.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести