Милови функционери почели десант на великосрпско Дедиње и Врачар

Популарна агенција за некретнине „Студио На Мапи“ објавила је јуче на свом званичном Фејсбук налогу информацију да је нагло скочила потражња из Црне Горе за становима у елитним београдским насељима Врачар и Дедиње, пише Портал ИН4С.
fonatana slavija
Фото: FoNet

„Скочила потражња за Дедињем и Врачаром у Београду. Партнерска агенција за некретнине из Београда забиљежила је 168 упита за станове и куће на Врачару и Дедињу, посредством адвокатских канцеларија из Црне Горе. Неко планира да нас напусти“, стоји у објави агенције.

Истовремено, на друштвеним мрежама се појавила и интересантна преписка, коју преносимо интегрално, а у оквиру које се наслућују позната имена са црногорске друштвено-политичке сцене, иначе, блиска режиму.

„Ових дана чујете причу од ДПСа како литијаши желе да руше и селе Црну Гору. Е па ја, као неко ко се бави адвокатуром, и ко има неке везе и на тржишту некретнина дошао сам у посјед многих занимљивих података, па можда неком буду ваљали. ДПС клијентела, њих око 200 у задњих 5 дана почели су да потражују станове и друге некретнине по Београду.

Од Тање Спичановић, преко Анастазије Мирановић па све до породице Ђукановић и белог орла… У прилог преписка са кумом, који је укључен у цијели процес. Уживајте ми“, стоји у објави једне фејсбук странице, а преноси портал ИН4С.

Фото: ИН4С
Фото: ИН4С
Фото: ИН4С

 

Фото: ИН4С
Фото: ИН4С

Извор:  ИН4С

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести