Мировић: Стопа незапослености у АП Војводини на историјском минимуму

„Протекле три године, иза нас, јасно показују да је тим којим сам руководио способан да мења ствари на боље у АП Војводини.
ф
Фото: Покрајинска влада

Реализовали смо 90 посто постављених циљева у програму рада Покрајинске владе, а тичу се економског развоја покрајине. Радили смо, пре свега, у делу подстицаја инвестиција што је резултовало стопом незапослености од 8,5 процената, што је историјски минимум у покрајини“, истакао је председник Покрајинске владе Игор Мировић уочи данашње седнице Скупштине АП Војводине.

То је био наш главни циљ, али радили смо паралелно и у свим осталим областима друштвеног живота, уз значајну помоћ Владе Републике Србије, додао је председник Мировић.

„Верујем да смо оправдали поверење грађана и очекујем да до краја мандата урадимо још пуно. Уредили смо наше финансије, а доказ за то је први позитиван извештај који је Државна ревизорска институција дала на неки финансијски извештај о контроли буџета у систему територијалне организације коју чине локалне самоуправе и аутономне покрајине“, казао је председник Мировић.

Е. Д.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести