Момировић: Свештеник користи Божић за лични маркетинг

БЕОГРАД: Министар саобраћаја и инфраструктуре Србије Томислав Момировић оптужио је "једног грађанина Србије у одори свештеника" да је Божић искористио за "најбестиднији лични маркетинг", најаву формирања странке и могућу кандидатуру за председника Србије.
momirovich13a
Фото: Танјуг (Видео)

Пошто је имао смртни случај у породици, овде ћу стати. Засад, навео је Момировић на Твитеру.

Министар није прецизирао на кога тачно мисли, али је мајка епископа диселдорфског и целе Немачке Григорија, Савка Ðурић, преминула 6. јануара, на Бадњи дан.

Владика Григорије је током јучерашњег гостовања на ЊузМакс Адриа истакао да има план за Србију, али да не жели да га открива, јер је за то прерано.

Портал Нова С објавила је да идеја епископа Григорија није да се укључује лично у политички живот, већ да кроз персонална решења, по угледу на Црну Гору, понуди грађанима људе за које би могли да гласају.

Владика Григорије је духовно дете епископа Атанасија и митрополита Амфилохија. Од свакога је учио и покупио оно најбоље. Управо је по угледу на Амфилохија одлучан да и Србији предложи њеног Здравка Кривокапића (премијера Црне Горе) и на тај начин омогући народу избор, наводи Nova.rs позивајући се на неименовани извор из Српске православне цркве.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести