НСЦ: Поздрављамо храброст председника Вучића

ВАШИНГТОН: Амерички Национални савет за безбедност саопштио је данас да поздравља храброст председника Србије Александра Вучића.
vucic bela kuca
Фото: twitter.com/WHNSC
НСЦ је на свом званичном Твитер налогу ретвитовао реаговање министра одбране Александра Вулина не недавну објаву портпаролке руског Министарства спољних послова Марије Захарове.
 
''''Добро речено: Величина човека не мери ни величином столице на којој седи ни величином силе у чије име говори, већ величином храбрости да на свакој столици брани свој народ и пријатеље свог народа", објавио је НСЦ, цитирајући Вулинове речи.
 
Вулин је тако у недељу реаговао на објаву Захарове на њеном Фејсбук профилу, у којој је непримереном фотографијом сцене из филма "Ниске страсти" прокоментарисала сусрет српског Вучића и америчког председника Доналда Трампа.
 
Портпарол Кремља Дмитриј Песков рекао је раније данас да је вероватно дошло до неспоразума у вези са "појединим формулацијама" у објави Марије Захарове и истакао да су односи Србије и Русије стратешког карактера, али и да су Срби за Русе братски народ.
 
"Могуће је да је дошло до неспоразума у вези са појединим формулацијама, али знам да се моја колегиница извинила. Стога полазим од тога да нико неће посумњати у приврженост и дубоко поштовање које имамо према Србији у целини и према руководству", рекао је Песков, пренела је агенција ТАС С.
EUR/RSD 117.1415
Најновије вести