Oдбори СНС подржавају Вучића у борби протв мафије

БЕОГРАД: Окружни одбор СНС Мачванског округа и Општински одбор те странке Нова Црња пружили су данас подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби против мафије и његовој кандидатури на председничким изборима 2022. године.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Поводом медијских натписа о томе да је Вељко Беливук, вођа организоване криминалне групе, на саслушању говорио о свом наводном односу са председником Србије и другим људима из СНС, Окружни одбор те странке Мачванског округа наводи да мафијашки кланови са својим помагачима из политике покушавају да завладају Србијом.

"Вељко Беливук само је један у низу оних чији су криминални послови и планови доведени у питање, али то што су се претњама и отвореним уценама обрушили на породицу Вучић неће их заштити од закона", истиче се у саопштењу.

Наводи се да су се такозвани опозициони лидери на много начина придружили Беливуку називајући га сведоком иако, како се додаје, врло добро знају да се ради о "зликовцу без преседана који је директно учествовао у најсуровијим погубљењима својих ривала".

Подсећа се да је Вучић више пута истицао да зна шта га чека у борби против тако сурових злочинаца, али да упркос томе неће одустати и да држава мора бити јача од мафијаша.

Наводи се да је Вучић на најновије уцене јасно рекао "Не" и да ће Окружни одбор СНС Мачванског округа свим силама стајати уз председника јер, како се наглашава, само захваљујући његовој огромној храбрости, енергији и истрајности Србија граби напред.

Општински одбор СНС Нова Црња сматра да је због будућности Србије и свеопштег напретка свих крајева наше земље неопходно да председник Вучић обнови мандат и настави борбу за даљу и успешнију Србију којој сви тежимо.

Наглашава се да се Вучић, досадашњим радом на заштити интереса наше земље, свакодневном борбом против криминала и корупције и борбом за економски снажну и недељиву Србију доказао као истински борац и државник који је трасирао пут модерној и јакој Србији као лидера на Балкану.

"Због тога сматрамо да је једини логичан избор да Александар Вучић буде кандидат за председника Србије на изборима 2022. године", додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести