ОНЛАЈН КАМПАЊА Вучић: Србија расте, боримо се за будућности Србије

БЕОГРАД: Првим онлајн скупом Српска напредна странка почела је данас изборну кампању под мотом За нашу децу, што је и назив изборне листе коју предводи та странка и њен председник Александар Вучић, који је са скупа поручио да Србија расте и да на предстојећим изборима грађани не бирају између странака, или ко ће да седне у какву фотељу, већ за план, визију и будућност Србије.
vucic
Фото: Танјуг/Ирфан Личина

Вучић је, на првом онлајн скупу кампање „За нашу децу“, рекао да Србија расте, после година пропадања, и да су пред нама избори на којима не смемо да "пропустимо" прилику да наставимо даље, у будућност какву можемо да имамо:

„То није избор између политичких странака, између напредњака, радикала, демократа, либерала, или других, то су много важнији избори. То су избори у којима одлучујемо о својој будућности. У којима одлучујемо о будућности наше деце“, поручио је он.

Истакао је да на тим изборима грађани одлучују хоће ли земљу брзог оправка, да се крене још сигурнијим кораком у будућност, или да се вратимо у прошлост у којој нисмо имали план ни програм, у којој су затварали фабрике, пензионери нису били сигурно хоће ли бити пензије и да ли ће бити новца за њихову исплату, у којој деца нису имала будућност.

„За нас је важно да то није избор некога ко ће да седне у фотељу, већ за план, визију, за Србију будућности у којој желимо да оставимо место за нашу децу, у којој смо сигурни да ће имати будућност, да ће моћи да се запосле, раде вредно, али И живе од напорног рада“, казао је лидер СНС.

На почетку обраћања он је рекао да ни он, а ни они који су се прикључили нису раније веровали да ће бити могуће да се некоме на овакав начин обрати.

“Све време које смо радили И борили се да извучемо земљу из тешке ситуације, борећи се против невидљивог противника, немате све време директан конкат са људима И питате се да ли људи виде колико радите И колико се борите. Ово што данас видим, улива ми огромну енергију и снагу”, казао је он обраћајући се великом броју грађана који су се преко друштвених мрежа и „зума“ укључили у његов говор.

“Велико хвала што сте пристали да смо заједно, за сву снагу, енергију И ентизујам, што верујете у Србију“, поручио је он.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести