Општински одбор ДСС Беочин приступио СНС

БЕОЧИН:  Општински одбор ДСС Беочин на челу са повереником Родољубом Даничићем одлучио је да приступи Српској напредној странци и да тако, како наводи, на недвосмислен начин пружи подршку председнику Александру Вучићу у борби за очување националних и државних интереса и даљег просперитета Србије.
Beocin_1_SUS.JPG
Фото: Dnevnik.rs

Како је саопштено, Родољуб Даничић истакао је да се "оштро противи одлуци руководства ДСС-а да та странка буде део лоповско-тајкунске коалиције која је систематски разарала Србију и плански слабила њену позицију у међународним круговима зарад приватних интереса и личног богаћења".

ДСС је недавно одлучила на седници председништва да раскине коалиције на локалном нивоу са СНС, јер се не слаже са политиком према КиМ, а не искључују ни евентуални улазак у Савез за Србију.После одлуке Председништва ДСС, челници ДСС из Златиборског округа одлучили су да иступе из те станке и да политички ангажман наставе у СНС. 

И одборник ДСС у Скупштини општине Мали Зворник Јово Роган раније је саопштио да се не слаже са одлуком централе странке о раскиду коалиције на локланом новоу са СНС "као ни са уласком у Савез са Ђиласом и Јеремићем" и додао да ће наставити да подржава политику Александра Вучића.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести