Пајић: Разлика између СНС и Зеленовића је 12.000 гласова

Повереник ГрО СНС у Шапцу и кандидат за градоначелника испред листе "Александар Вучић - За нашу децу" Александар Пајић је на конференцији истакао да политичка борба не може бити параван за лажи које изговара Небојша Зеленовић.
pajic
Фото: SNS Šabac

"Након што је на Ђиласовим плаћеним медијима гостовао, Небојша Зеленовић је изјавио, како је разлика у гласовима између листе "Александар Вучић - За нашу децу" и његове листе била око 800, што је апсолутна лаж, разлика је била више од 12.000 гласова", навео је Пајић и додао да ће када се формира коалиција са покретом Западна Србија број гласова бити удвостручен у односу на листу сада већ бившег градоначелника Шапца.

Такође, Александар Пајић се осврнуо на бирачко место Шипурске ливаде где је постојало кршења правила од стране Сање Павловић која је злоупотребила право председника те је шиканирала остале чланове бирачког одбора.

"Српска напредна странка на одржаним поновљеним изборима, као и на претходним, није имала нити једног председника ни заменика председника бирачког места, тако да је претпостављам то демократија коју Небојша Зеленовић представља", јасан је Пајић.

Поводом најављене жалбе Управном суду од стране поменутих, Пајић каже да ће Српска напредна странка као и у претходним ситуацијама поштовати одлуку.

Истиче се и да је апсолутно незаконито то што је Златко Ранковић предао деловодну књигу и печат Милану Васићу, али да је сигурно да ће Скупштина града Шапца бити одржана до краја октобра, као и да ће се коначно конституисати власт упркос Зеленовићевим покушајима опструкције.

"Оно што Небојша Зеленовић жели јесте да потпуно опструише рад града Шапца, те ми не смемо дозволити да будемо таоци њега и његове болесне амбиције", каже Пајић.

За крај, Александар Пајић је подсетио Небојшу Зеленовића како је само пре неки дан назвао грађане стоком, док је његов ментор Душан Петровић "обучавао" људе да не дозволе члановима бирачког одбора испред Српске напредне странке да имају увид у ток изборне радње.

"Доказали смо да је криминал у дворишту Небојше Зеленовића, а то су установили и Државна ревизорска институција, као и суд", закључио је кандидат за градоначелника испред листе "Александар Вучић - За нашу децу."

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести