Пајић: Зеленовић обмањује Шапчане лажним обећањима

Градски одбор Српске напредне странке Шабац упозорио је на конференцији за новинаре на бројна лажна обећања, која је у јеку предизборне кампање почео да даје Небојша Зеленовић.
1
Фото: ГО СНС Шабац

„Актуелни градоначелник Зеленовић, видевши да је пред њим изборни дебакл, по налогу свог ментора Душана Петровића свакодневно бесомучно лаже у покушају да поново обмане Шапчане лажним обећањима о некаквим пројектима, који постоје само у његовој машти“, оценио је кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић.

Он је упитао како је могуће да Зеленовић сада обећава асфалтирање 80 км локалних путева и зашто то није урадио у протеклих 20 година, колико траје његова и власт Душана Петровића у Шапцу. И у овој кампањи Зеленовић обећава Шабац на Сави иако прстом није мрднуо да реализује тај пројекат, који је обећавао још 2016. године, каже Пајић и посебно истиче  катастрофалне промене, које је Зеленовић увео у градском превозу.

 „Аутобуси у Шапцу иду на 20 минута, обележени су Зеленовићевим предизборним слоганима, а посебна прича је што је Зеленовић брутално слагао да су издвајања из буџета за то нула динара,иако сви знамо да је потписан уговор на 27 милиона евра. Као случајно, информације о јавним набавкама нису доступне, јер је сајт градске управе у изради“, истиче Пајић и пита ко још у те провидне лажи Небојше Зеленовића може да поверује.

Фото: ГО СНС Шабац

Додаје са су, у јеку кампање Зеленовић и Петровић прикључили 9 домаћинстава на  канализациону мрежу и праве од тога спектакл.

„Подсећамо, да 42 села за њих не постоје, тамо према њиховом мишљењу живе грађани другог реда, који не заслужују  ни воду ни канализацију и којима за 20 година нису изградили ни метар мреже. Све бруталне лажи криминалног тандема Петровић - Зеленовић, народ је прозрео. Али они лажу као никада до сада у очајничком покушају да задрже власт, привилегије и фотеље. Али народ најбоље зна. И народ пита зашто је у Шапцу најскупљи вртић у Србији, зашто школе немају фискултурне сале и зашто град пропада под недомаћинском влашћу Петровића и Зеленовића.

И док криминални тандем Петровић - Зеленовић на та питања одговара новим лажима, народ ће свој одговор на њихову лоповску власт  дати на изборима 21. јуна. Јер народ зна да је глас за Српску напредну странку, глас за Шабац, за Србију, за сву нашу децу! До победе“, рекао је на крају кандидат Српске напредне странке за градоначелника Шапца др Александар Пајић.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести