Палма: Јавило се 320 жена у Јагодини које ће тужити Маринику Тепић

БЕОГРАД: "Појавило се 320 жена које ће да туже Маринику Тепић, јер је она рекла како је свака жена која се запослила у Јагодини претходно добила од мене број мог телефона да се јави на ''дружење, изјавио је данас председник Странке српског јединства и градоначелник Јагодине Драга Марковић Палма.
palma, tanjug
Фото: Tanjug/N.Jovanović, arhiva

Те жене су се саме јавиле да туже Маринику. То су жене породичне. Ја сам на власти од 2004. године, тада су биле девојке сада имају породице, неке и унуке. Ово је сада последње време", рекао је Марковић гостујући на телевизији Прва.

Он је оценио како је аферу о сексуалном злостављању жена и малолетних девојака пласирала опозиција, а да су напади почели када је откад је, како каже, питао Ðиласа да ли заиста има те паре и како их је зарадио,

"Они су нашли неког човека који наводно све зна, али није причао о томе, јер ме се плашио. Па како се није плашио кад је упао у РТС? Све су измислили. Какве журке, деца од 17, 18 година. То нису журке. Ви знате колико је привредника дошло у Јагодину. То нису журке, то су ручкови", изјавио је Марковић.

Додао је да је јуче у тужилаштву тражио да се испитају сви наводи Маринике Тепић и додао како ће паралелно са тужилачком истрагом да тужи све који су га оптужили за сексуално злостављање.

Марковић је рекао да Тепићева није поднела кривичну пријаву тужилаштву притив њега, јер зна да би уз њу морала да достави доказе.

Он није децидирано одговорио на питање да ли су тачни ранији наводи премијерке Ане Брнабић да ју је Марковић звао на "бунга-бунга" журке, већ је рекао да је са премијерком комуницирао искључиво службено.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести