Петковић: Рашић се додатно упетљава у сопствене лажи

БЕОГРА: Узалудни су покушаји Ненада Рашића да оправда своје лажи и чињеницу да је политички злоупотребио и рођеног сина, тако што ће напасти председника Србије Александра Вучића, оценио је вечерас члан Главног одбора СНС Петар Петковић.
petkovic
Фото: TANJUG/ RADE PRELIĆ

Једини који се у овој ситуацији саплео о сопствене лажи јесте Ненад Рашић, заједно са својом сарадницом Радом Трајковић и Аљбином Куртијем, с којима је договарао да тучу две групе младића у Лапљем Селу, у којој је учествовао и његов син Никола, представи као политички удар на себе и своју породицу, навео је Петковић у саопштењу.

Уместо да призна да је његов "приштински сценарио" раскринкан, Рашић се додатно упетљава у сопствене лажи.

Једина и апсолутна истина је да део одељења 4/2 Гимназије у Лапљем Селу, ком припада његов син Никола Рашић, ове недеље наставу прати онлајн. Никола је тако у тренутку туче требало да буде код куће и прати наставу онлајн. Шта је онда он тражио у дворишту школе у дану када за њега школа није радила?, упитао је Петковић.

Једини одговор је, како наводи, да је дошао на унапред договорену тучу и да то његов отац веома добро зна.

Чињеницу да Никола Рашић ове недеље није имао наставу у школи, потврдио је и директор Гимназије. О томе сведочи и извештај полиције у ком се наводи да је Никола Рашић дошао аутобусом са групом другова у школско двориште, напомиње функционер СНС.

Зато може сада Ненад Рашић да прича шта хоће, сви су ухваћени у подлој намери. И што више покушавају да се извуку новим лажима, све се више уплићу у њих ко пиле у кучине, закључио је Петковић.

Рашић је раније вечерас, како је пренео портал Нова С, рекао да је сигуран у то да његов син није имао сазнања да ће доћи до туче, те да се не могу "упоређивати две групе" - једна коју су чинили "голоруки уценици који су излазили из школе", а друга - младићи од којих су неки завршили школу пре више година и који су их чекали наоружани хладним оружјем.

У разговору за Кос сев, како наводи портал, Рашић је демантовао наводе председника Србије Александра Вучића да школа није радила тог понедељка када је дошло до туче.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести