Петровић и Зеленовић бију своје битке - уместо короне мета им је Вучић

Плакатима, исмевањем у емисијама њима блиских медија, у којима гостују користећи сваку прилику да уместо Корона вируса за мету поставе Вучића.
zelenovic01-tanjug-dragan-kujundzic
Фото: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Док је ових дана цела Србија у ванредном стању и док је државни врх на челу са председником Србије Александром Вучићем и стручним тимовима у борби против Корона вируса, шабачки тандем  Петровић-Зеленовић бије друге битке, пише Србија данас.

Душан Петровић и Небојша Зеленовић у својој слепој мржњи према Вучићу свакодневно показују да им је непријатељ управо он,а не нова мистериозна болест, која угрожава све грађане не само Србије, него и целог света.

Ипак, очигледно робујући својим политикантским манирима, ова двојица преко својих активиста усред ванредног стања организују лепљење плаката против председника Србије. Док он даноноћно прави планове како да заштити народ од невидљивог непријатеља и сачува животе грађана Србије, успева да уз невероватне напоре набави преко потребне респираторе  за потенцијално оболеле грађане, Петровић и Зеленовић су одлучили да га нападну.

Плакатима, исмевањем у емисијама њима блиских медија, у којима гостују користећи сваку прилику да уместо Корона вируса за мету поставе Вучића. Срамни плакати, којима су  облепили Шабац сведоче о томе. Уместо да су своје  активисте упослили да старијим Шапчанима који не излазе из кућа однесу потребне намирнице и лекове, Зеленовић и Петровић су их упослили борбом против Вучића. Он им је мета уместо да им буде пример.

Јер управо је Александар Вучић још на почетку ове борбе против Корона вируса рекао да га кампања не занима и обуставио је све страначке активности, у тренутку кад се води одсудна борба за народ. Урадио је то у интересу грађана Србије и борбе за њихово здравље ни не слутећи да је тим гестом још једном нехотице повукао црту између државника и јефтиних политиканата.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести