Плакат Пуповца опет уништен антисрпским порукама

ЗАГРЕБ: На предизборном плакату Милорада Пуповца и његове Самосталне демократске српске странке (СДСС) у Загребу су исписани усташки симобили и поруке "Закољи српску децу" и "Убиј Србина", јавља хрватски сајт Индекс.
d
Фото: Screenshot/facebookpupovac

Након уништавања плаката за изборе за Европски парламент, огласио се Пуповац на Фејсбуку, где је поручио да је Загреб његов град, а да то није порука његовог града. 

"Загреб, мој град. Град моје деце, мојих студената и мојих пријатеља. Град који ми је дао колико и моји родитељи. Град којем дајем колико деца могу дати родитељима. Ово није порука мојег града. Загреб је и Загреб", поручио је Пуповац.

Реаговао је и СДСС, који је на истој друштвеној мрежи упитао "Колико бедник треба да будеш да би ово написао?"

"''Закољи српску децу'' и ''Убиј Србина'' поручује нам ''непознати починитељ'' и љубитељ усташтва у Загребу, на раскрсници код Загрепчанке. Неће нас преплашити! Изаћи ћемо на изборе и гласати за листу 24 и људе који ће се борити против људи који би децу поново клали", наводе у тој странци. 

Раније је објављено да су у Ријеци, на више места, покидани плакати с фотографијама Пуповца и натписом исписаним пола ћирилицом пола латиницом "Рођен у Хрватској", а у Загребу и плакат с фотографијом Дејана Јовића, такође кандидата СДС С-а на изборима за ЕП. 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести