Победа напредњака у Шапцу

На данашњим локалним изборима у шабачкој Месној заједници Накучани, Српска напредна странка однела је победу.
sns logo
Фото: Dnevnik.rs

На изборима за Савет месне заједнице једина пријављена листа кандидата је била управо она које је подржала Српска напредна странка.

Бирачко право искористило је 257 (62.99%) бирача од укупно 408, од чега је важећих листа било 251 (61.52%).

Како су истакли у саопштењу Српске напредне стране Шапца, свих 251 бирача је подржало листу кандидата СНС. Ово је једна од највећих излазности забележених у последње време што је још један доказ безрезервне подршке раду Српске напредне странке на челу са председником Александром Вучићем, истакли су напредњаци.

Напредњаци још раније однели победе и у свим месним заједницама у којима живе Душан Петровић, Небојша Зеленовић, председник скупштине Немања Пајић и шеф одборничке групе Живојин Вулетић.

Све ово је доказ у прилог тези да је најбоља тактика СзС ипак бојкот избора...Подршке више нема чак ни за састављање листе кандидата за Савете месних заједница а камоли за озбиљнији резултат на неком вишем нивоу. Зато ми настављамо да побеђујемо и стварамо боље услове за живот широм Србије уверени да ће народ препознати наш рад и труд за разлику од оних који чија политика се своди на мржњу према свему сто је добро и у интересу наше земље, истакли су у Српској напредној странци.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести