Поповић Ивковић: Манипулације Јанковића, Србија сигурна земља

БЕОГРАД: Председник ПСГ Саша Јанковић, потурањем лажних информација на друштвеним мрежама како је наводно на њега пуцано, показује колико је тај човек спреман на манипулацију, иживљавање над грађанима и изазивање нетрпељивости, саопштила је данас члан Председништва СНС Биљана Поповић Ивковић.
popovic ickovic, tanjug video
Фото: Биљана Поповић Ивковић, фото: Танјуг (Видео)

"Како другачије објаснити чињеницу да је на друштвеним мрежама пласирао да је он тај због кога је полиција на улицама Београда, да би потом у саопштењу поручио да је жив и здрав", навела је Поповић Ивковић.

Према њеним речима, све време Саша Јанковић покушава да створи наводну угроженост, иако добро зна да је Србија безбедна и сигурна земља.

"Сама чињеница да је спреман на сваки вид најлицемернијих злоупотреба, а у овом случају и Министарства унутрашњих послова које брине о безбедности и сигурности грађана Србије, итекако забрињава, јер Јанковић заправо у сваком свом јавном обраћању позива на насиље и нетрпељивост", рекла је Поповић Ивковић.

Само егоцентрик попут њега, сматра она, напоре полицијских службеника да пронађу лица са наркотицима и нелегалним оружјем како би грађани имали мирнији сан, може да прогласи обрачуном са опозицијом и види нечији страх од победе на београдским изборима.

"Не знам само на којим изборима, јер је на оним претходним говорио исто да страхују од њега, па их је изгубио. И на предстојећим изборима ће једино мерило бити воља грађана, а не лажне гласине, потурања, друштвене мреже и страхови", навела је Поповић Ивковић.

ПСГ је раније саопштио, поводом, како су навели, информација објављених на друштвеним мрежама "које су узнемириле велики део јавности", како је на Јанковића "пуцано или да је чак и убијен...да је лидер ПСГ жив и здрав" и тврде да је "страх од губитка избора у Београду очигледно толико изражен у владајућој коалицији да га више не могу скрити".

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести